ZAT 22 DEC MAALLUST 1818 FEEST 14:00 UUR TOT 21:00 UUR

Wanneer de koude over het land trekt en de haard wordt ontstoken, is het tijd om de glazen te vullen met  verwarmend donker gerstenat.

Op 22 december doet de winter zijn intrede en zal MAALLUST in het teken staan van ons 1818-winterbier. Geniet van de donkere volle tonen van de 1818 of laat je verrassen door de ontwikkelde smaken van onze vintage 1818 uit het jaar 2016 en 2017. Zoete inval; kom gezellig langs!

MAALLUST IN WINTERSE SFEREN

ETEN & DRINKEN

ALAMBIK
ALAMBIK

Voor de avondmaaltijd kunnen wij ons scharen rond het kampvuur van Sandra en Zarko van ALAMBIK. Hier kunnen de magen gevuld worden met langzaam gegaarde stoof geserveerd met brood.

KAASLUST
KAASLUST

KAASLUST laat ons de juiste combinaties met 1818 bier beleven en zal ons verwarmen met een kaasfondue geserveerd in een broodbol.

VINTAGE
VINTAGE

Laat je verrassen door de ontwikkelde smaken van de VINTAGE 1818 uit 2016 & 2017.

PROEF & GENIET

Knapperende haardvuurtjes, lekkere hapjes, rijkelijk gevulde winterkost en overheerlijk winterbier; dat is het MAALLUST winterfeest. Kom langs,  geniet van de ongedwongen sfeer en proef de weldaad van MAALLUST.

PROEF & GENIET

NOTEN OP DE ZANG

OPA’S KUNSTGEBIT verblijdt ons met muziek. Zij maken folk met een knipoog en zingen over de dingen des levens. Oftewel drank, armoede, en gevangenissen.

Zij zullen met “de pet” rondgaan om geld op te halen voor het KWF-fonds/Alpe d’HuZes.

NOTEN OP DE ZANG

PROEVERIJ VAN VINTAGE 1818

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief: