ZAT 21 DEC 14:00 UUR TOT 21:00 UUR

Wanneer de koude over het land trekt en de haard wordt ontstoken, is het tijd om de glazen te vullen met onze MAALLUST quadrupel. Laat je verwarmen door de volle tonen van dit heerlijke winterse gerstenat.

Vier samen met ons de intrede van de winter en laten we stil staan bij het voorbijgaande jaar. Geniet deze dag van lekker eten, gezellige blues muziek en beleef MAALLUST op zijn best met de donkere volle tonen van onze 1818 quadrupel.

Zoete inval; dus kom gewoon gezellig langs!

GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD

FOOD & MUSIC

FOOD
FOOD

Voor de hongerige maag hebben we lekkere hot dogs van de biologische slager geserveerd in een broodje van de Paisermeul. Kies zelf lekker je topping bij de topping-bar.

KAASLUST
KAASLUST

KAASLUST laat ons de juiste combinaties met 1818 bier beleven en zal ons verwarmen met een kaasfondue geserveerd in een broodbol.

MUSIC
MUSIC

Herbie Blues heb je misschien al gezien tijdens ons MAALLUST BOCKFEST. Herbie brengt blues muziek ten gehore en zorgt voor de vrolijke noot tijdens het MAALLUST WINTERFEEST.

PROEF & GENIET

Knapperende haardvuurtjes, verwarmend eten, gezellige muziek en overheerlijk winterbier; dat is het MAALLUST winterfeest. Kom langs, geniet van de ongedwongen sfeer en proef de weldaad van MAALLUST.

PROEF & GENIET

1818: het Winterse karakter van Maallust

De Maallust 1818 is de generaal onder de speciaalbieren. Deze prachtige quadrupel heeft een volle, iets zoetige smaak en verwarmt het lichaam op de donkerste dagen van het jaar. Het bier is genoemd naar het oprichtingsjaar van de Maatschappij van Weldadigheid: het jaar dat voor Veenhuizen alles veranderde.

1818: het Winterse karakter van Maallust

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief: