Proeflokaal Tijdelijk Gesloten; Beer Drive Thru Is Weer Open!

Bittere tijden zijn weer aangebroken. De koperen ketels van bierbrouwerij Maallust verdwijnen voorlopig achter slot en grendel. Het Maallust Proeflokaal is gesloten. Maar wees niet getreurd: als we de krachten bundelen, hoeft niemand te verdorsten. Neem voor de Feestdagen vers getapt bier en een rijkgevulde borreltas mee naar huis!

Kijk voor openingstijden onderaan de pagina, tot gauw!

 

HAAL MAALLUST IN HUIS

BIER VAN DE TAP

Haal bij Maallust je vers getapte bier; drink het als proeverij in de 0,25 l fles, of geniet er samen van met 0,5 l of zelfs 1 l.

BIER VAN DE TAP

Terug van weg geweest: De

Naast onze bieren hebben we voor thuis een borreltas samengesteld; veel lekkers om je eigen Proeflokaal hapjesplank mee te maken. Hiermee maak jij je Maallust beleving compleet!

Terug van weg geweest: De

BIER IN DE FLES

Al onze bieren zijn natuurlijk ook los verkrijgbaar; geniet van jouw favoriete Maallust bier bij je thuis! Heb jij de Maallust Veldwachter Bock of de 1818 Quadrupel 2021 al geproefd?

BIER IN DE FLES

Openingstijden

Openingstijden Beer Drive Thru
  • Woensdag t/m vrijdag 15.00 u - 18.00 u
  • Zaterdag t/m zondag13.00 u - 18.00 u

Adres:


Hoofdweg 140, 9341 BL Veenhuizen
Routebeschrijving

Contactgegevens


Telefoon: 
0592 38 89 71
E-mail adres: 
proeflokaal@maallust.nl

Helaas is ons Proeflokaal gesloten voor bezoekers

Proef en ontdek Maallust bier

Nergens smaakt het bier verser dan in ons sfeervolle proeflokaal. Gevestigd in de oude graanmaalderij van Veenhuizen ademt brouwerij Maallust de rijke geschiedenis van het gevangenisdorp. Als onderdeel van industriecomplex Maallust vond hier ooit de verwerking van landbouwproducten plaats. Oude elementen herinneren ons aan vervlogen tijden van tucht en arbeid. De droogmachine op de eerste verdieping of de kleine memoires en notities op de prachtige oude gebinten; de authentieke sfeer van de Maatschappij van Weldadigheid is ook vandaag de dag nog bijna voelbaar.

Proef en ontdek Maallust bier

Gezelligheid kent geen tijd

Alles weten over ons bier en het bijzondere brouwproces? Waan je voor even een echte Maallust-brouwer én proef ons heerlijke speciaalbier tijdens een Rondleiding & Proeverij. Ook geschikt voor groepen!

Feest moet gevierd worden! Borrelen, lunchen, een trouwerij, spannend spel of groots groepsarrangement; kijk bij Groepen & Zakelijke Arrangementen voor de vele mogelijkheden.

Kom je met tien personen of meer? Informeer vooraf even naar de mogelijkheden!

Gezelligheid kent geen tijd

geven & ontvangen

Thuis nagenieten met een van de heerlijke speciaalbieren of op zoek naar een bijzonder cadeau? Alle Maallust bieren zijn in het Proeflokaal verkrijgbaar. Los verpakt, maar ook in unieke cadeauverpakkingen. Hét perfecte cadeau voor wie iets te vieren heeft! Speciaalbieren moet je speciaal vieren!

geven & ontvangen
Proef de geschiedenis
Proef de geschiedenis
Gebrouwen met de mooiste ingrediënten
Gebrouwen met de mooiste ingrediënten

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief: