Veenhuizen: Maatschappij van Weldadigheid, Hollands Siberië, gevangenisdorp. Betreed een plek waar de rijke geschiedenis van het beroemde dorp nog voelbaar is. Waar het authentieke Maallust speciaalbier zijn oorsprong vond en de oude graanmaalderij haar bijzondere verhalen brouwt. Neem plaats tussen de koperen ketels en geniet in het sfeervolle Proeflokaal van vers bier, een stevige lunch en overheerlijke lekkernijen. Ervaar MAALLUST!

 

MENUKAART

Evenementenkalender

Proef en beleef maallust

Ontdek een jaar vol smaak en gezelligheid in Proeflokaal Maallust. Beleef de rijke geschiedenis in elke slok van ons speciaalbier tijdens onze evenementen. Van het Lentefest op 11 mei tot het Bockfest op 5 oktober. Mis ook onze eindemaandsborrel niet. Elke laatste vrijdag van de maand sluiten we de maand af met een gezellige borrelavond. Het wordt een jaar vol heerlijke bieren en gezelligheid.

> Download onze evenementenkalender

> Download onze eindemaandsborrelkaart

Proef en beleef maallust

Openingstijden

We verwelkomen je graag op
  • Woensdag - donderdag - zondag11.00 - 18.00
  • vrijdag - zaterdag11.00 - 20.00
  • Elke laatste vrijdag van de maand11.00 - 00.00

Adres:


Hoofdweg 140, 9341 BL Veenhuizen
Routebeschrijving

Contactgegevens


Telefoon: 
0592 38 89 71
E-mail adres: 
proeflokaal@maallust.nl

Binnenkijken

Proef en ontdek Maallust bier

Nergens smaakt het bier verser dan in ons sfeervolle proeflokaal. Gevestigd in de oude graanmaalderij van Veenhuizen ademt brouwerij Maallust de rijke geschiedenis van het gevangenisdorp. Als onderdeel van industriecomplex Maallust vond hier ooit de verwerking van landbouwproducten plaats. Oude elementen herinneren ons aan vervlogen tijden van tucht en arbeid. De droogmachine op de eerste verdieping of de kleine memoires en notities op de prachtige oude gebinten; de authentieke sfeer van de Maatschappij van Weldadigheid is ook vandaag de dag nog bijna voelbaar.

Proef en ontdek Maallust bier

Gezelligheid kent geen tijd

Alles weten over ons bier en het bijzondere brouwproces? Waan je voor even een echte Maallust-brouwer én proef ons heerlijke speciaalbier tijdens een Rondleiding & Proeverij. Ook geschikt voor groepen!

Feest moet gevierd worden! Borrelen, lunchen, een trouwerij, spannend spel of groots groepsarrangement; kijk bij Groepen & Zakelijke Arrangementen voor de vele mogelijkheden.

Kom je met tien personen of meer? Informeer vooraf even naar de mogelijkheden!

Gezelligheid kent geen tijd

geven & ontvangen

Thuis nagenieten met een van de heerlijke speciaalbieren of op zoek naar een bijzonder cadeau? Alle Maallust bieren zijn in het Proeflokaal verkrijgbaar. Los verpakt, maar ook in unieke cadeauverpakkingen. Hét perfecte cadeau voor wie iets te vieren heeft! Speciaalbieren moet je speciaal vieren!

geven & ontvangen
Proef de geschiedenis
Proef de geschiedenis
Gebrouwen met de mooiste ingrediënten
Gebrouwen met de mooiste ingrediënten

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief: